Toimitsijat

Toimitsijaohjeet

Kiitos, että olet mukana järjestämässä vuoden 2019 SM-viestejä Ylivieskassa! Tähän ohjeeseen on koottu keskeisimpiä asioita ja ohjeita, joita tulet kisaviikonloppuna tarvitsemaan. Katso paikat kisa-alueen kartalla ja myös paikan päällä. Kuka tahansa voi kysyä juuri sinulta opastusta jollekin paikalle.

1. KISAKANSLIA

Kisakanslia sijaitsee kisojen ajan Liikuntakeskuksen aulassa (Närhitie 2). Kansliassa jaetaan toimitsijamateriaali: kulkulupa, toimitsijatakki, lippalakki, ruokailu- sekä kahviliput ja halukkaille juomapullot. Toimitsijatakin voi halutessaan lunastaa itselleen kisojen jälkeen, jolloin omavastuuhinta on 20€. Tähän maksuun kannattaa varata käteistä. Materiaali kannattaa mielellään hakea jos mahdollista perjantai iltana, jolloin kisakansliassa ei ole vielä kovin suurta ruuhkaa. Materiaali on haettava ennen kilpailualueelle saaapumista.

Kisakanslian aukioloajat:

Perjantaina 6.9. klo 18.00-21.00

Lauantaina 7.9. klo 8.00-19.00

Sunnuntaina 8.9 klo 8.00-18.30

2. RUOKAILU

Toimitsijoille on oma ruokailupaikka, joka sijaitsee jäähallin kahviossa. Jokaiselle jaetaan toimitsijamateriaalin mukana henkilökohtaiset ruokaliput, joita vastaan ruokaa saa. Lisäksi kahvilipulla saa käydä hakemassa kahvia ja kahvileipää oman tehtävän ja aikataulun mukaan pääkatsomon viereisestä kioskista.

Toimitsijoiden ruokailuajat jäähallin kahviossa:

Lauantaina 7.9. klo 11-17

Sunnuntaina 8.9 klo 11-15

3. SAAPUMISOHJE

Kaikkia toimitsijoita pyydetään saapumaan paikalle viimeistään lauantaina viimeistään klo 8.30. Toimitsijoiden parkkipaikka sijaitsee jäähallin pihalla. Lähialueelta saapuvia toimitsijoita pyydetään tulemaan paikalle pyörillä. Pyörille varattu parkki sijaitsee liikuntakeskuksen edustalla olevalla alueella.

4. KÄYTTÄYTYMINEN

Toimitsijan on muistettava se, että nimikirjoitusten pyytäminen, valokuvaaminen tai muu tapahtumien tallentaminen sisäkentän puolella kilpailujen aikana on tuomareilta ja toimitsijoilta ehdottomasti kielletty. Akkreditoiduilla valokuvaajilla on yksinoikeus kuvien ottoon ja vain YLE:llä vastaavasti oikeus ottaa liikkuvaa kuvaa sisäkentältä.

5. TOIMITSIJOIDEN KOKOONTUMINEN

Toimitsijoille on rakennettu urheilukentän ylätasanteelle yhteinen kokoontumispaikka. Tänne paikalle jokaisen toiminnon johtaja kokoaa oman joukkonsa ja antaa ohjeistuksen päivää varten. Siirtyminen kentälle tapahtuu vasta, kun johtaja ohjeistaa. Mikäli sinun toimintosi johtaja on antanut jotakin muuta ohjeistusta tai aikataulua toimi hänen ohjeidensa mukaan.

6. KENTTÄALUEELLA LIIKKUMINEN

Muistathan, että kenttäalueella ollaan vain se aika, mitä toimitsijan toimenkuva vaatii. Väliajat vietetään kenttäalueen ulkopuolella katsomossa tai muulla alueella. Näin taataan Yle:lle, että ylimääräinen liikenne kentällä ei haittaa TV-kuvien kuvaamista tai häiritse urheilijoiden suoritusta.


   
Kategoriat